sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Pennut 3-viikkoisia

Käsittämättömän nopeasti on taas reilu viikko hurahtanut pentujen elämässä, ja ovatpa jälleen kasvaneet ja kehittyneet huimaa vauhtia! Kaikilla on silmät ja korvat auki ja muutamilla alkaa jo maitohampaat puhjeta. Liikkuvuutta tulee koko ajan lisää ja muutenkin tuntuu, että pentuja on alkanut kiinnostaa maailmassa muutkin asiat kuin nukkuminen ja syöminen. :) Pentulaatikkoon tiputetut lelut alkavat kiinnostaa ja sisarusten kanssa on myös hauska ottaa pieni painiottelu.

Walla puolestaan alkaa palautua normaalimpaan olotilaan: se imettää ja hoitaa edelleen pentuja antaumuksella, mutta lähtee myös mielellään lenkille ja pienet leikki- ja tokotuokiot tuntuvat olevan sille kovastikin mieleen. Luulenpa, että se hiukan kaipaa omia leikkikavereitaan, mutteiköhän pennuista ole sille jotain seuraa kunhan hiukan vielä kasvavat. Ainakin Walla on sitä mieltä, että pentulaatikossa olevat lelut on tarkoitettu myös hänelle.

3-viikkoispäivänsä kunniaksi pennut pääsivät tutustumaan uuteen maailmaan: olohuoneeseen. Siihen on nyt laitettu pennuille oma alue, että pääsevät ihmettelemään kodin menoa ihan aitiopaikalta. Tässä vielä muutama tänään otettu kuva:

Gonzo ja Jääkarhu painivat

Fozzie

Walla ja Tilde

Jilla

Ruokatauko! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti