keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Meillä on pentuja!!

Pitkän ja jännittävän viikonlopun jälkeen Walla synnytti pentunsa sunnuntai-iltana 28.4.2013. Synnytys ei sujunut ihan oppikirjojen mukaan, mutta loppujen lopuksi kaikki ultrassa ja röntgenissä näkyneet seitsemän pentua putkahtivat maailmaan. Saldona on 3 urosta ja 4 narttua, värijakauma kaksi sinivalkoista (uros ja narttu) ja loput mustavalkoisia. Pentue on kooltaan tasainen, pienin pentu painoi 359 g ja suurin 394 g.

Vaikka Walla tietenkin teki viikonlopun rankimman työn, niin meille kaksijalkaisille ”kätilöille” tuli myös aika monta valvottua tuntia ja haluankin tässä vaiheessa kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tukemassa tätä pentuprojektia: ensisijaisesti tietenkin ”kätilöitä”, mutta myös kaikkia muita jotka ovat osallistuneet projektiin tavalla tai toisella joko henkisesti ja/tai konkreettisesti tarjoamalla apua eri vaiheissa. Olen ääreettömän iloinen siitä, että tunnen näin monta hienoa ihmistä!

Ennen kaikkea olen kuitenkin iloinen pikku-Wallastani ja sen ihanista pennuista! Tässä muutama kuva vuorokauden ikäisistä pennuista:

Ryhmäkuva (pennut pesuvadissa sillä aikaa
kun pentulaatikko siivottiin)

Walla ja muutama pentu

Äidin tassulla on hyvä nukkua

4 kommenttia: