sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pentuprojekti etenee

Hyvin koirapainotteinen viikko takana. Wallan sulhanen Tico (Maccabee Sound Of Soul) oli meillä hoidossa vajaan viikon ja samalla oli tarkoitus hoitaa pentuprojektia eteenpäin. Sinänsä kahden koiran huushollin pyörittäminen sopi minulle vallan mainiosti, vaikka uroksen ja juoksuisen nartun pitäminen vaatii ihan oman logistiikkansa. :)

Tico oli minulle todella miellyttävä tuttavuus, tai siis olenhan nähnyt sen ennenkin, mutta saman katon alla asuminen tarjoaa ihan erilaisen mahdollisuuden tutustua koiraan (kiitos Reijo koiran lainaamisesta!). Tico asettui meille tosi hyvin, vaikka joutuminen kesken lapsiperheen arkea oli varmasti sille outo kokemus. Se oli kuitenkin ihan kuin kotonaan, kävi lenkeillä, söi hyvin ja nukkui yönsä rauhallisesti (Walla vietti yöt veljeni luona, jotta kumpikin koira pystyisi lepäämään kunnolla). Tico suhtautui myös 1-vuotiaan touhuihin todella hyvin – katsoi huvittuneena pikkuihmisen menoa ja otti nätisti vastaan lapsen sille tarjoamat lelut ja herkut.

Pentuprojektin osalta voidaan todeta, että sekin on edennyt viikona aikana. ;) Walla on siis astutettu ja toivotaan että pentuja syntyisi vapun tienoilla. Jännittävää siis riittää tulevina viikkoina, kun selviää tuliko Walla kantavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti