keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pentusuunnitelmia


Tarkoitus oli kirjoittaa viikonlopun agilitykisoista, mutta toisin kuitenkin kävi. Muutama päivä ennen kisoja Wallalla alkoi juoksu, ja niinpä jouduin perumaan meidän kisaamisen. Mutta tuleva pentuprojekti otti näin harppauksen eteenpäin! Ja koska olen saanut muutamia kuvia Wallan tulevasta sulhasesta Ticosta (kiitos Ella ja Kaisa kuvista), niin päivitänpä ne tänne:

Tico

Tico

Tässä on siis Tico, virallisemmin Maccabee Sound Of Soul, joka on ajateltu isäksi Wallan tulevalle pentueelle. Tico on 5-vuotias uros, joka on ehtinyt omistajansa Reijon kanssa tehdä jo yhtä sun toista. Harrastuspuolella Ticon ykköslaji on pk-jälki, missä se on saavuttanut JK2 –koulutustunnuksen ja kilpailee siten nykyään voittajaluokassa. Tico myös tokoilee, ja sillä on avoimesta luokasta 1-tuloksia. Näyttelyissä Tico on pyörinyt mukavalla menestyksellä, se on saavuttanut muotovalion arvon, ja se on myös käynyt luonnetestissä.

Ticon lonkat ovat B/B ja kyynärpäät 0/0. Se on silmätarkastettu säännöllisesti, eikä silmissä ole ollut mitään huomauttamista. Tico on geneettisesti CL, TNS ja CEA vapaa. Jälkeläisiä Ticolla on aikaisemmin yhden pentueen verran, Quicket-kennelissä.

Niin, ja ehkäpä minun pitäisi laittaa tähän myös Wallan terveystiedot. :) Wallalla on lonkat B/A, kyynärpäät 0/0 ja silmissä ei mitään huomautuksia. Pikku-W on myös geneettisesti CL, TNS ja CEA vapaa.

Pentuja on siis tarkoitus yrittää tästä juoksusta, eli jos kaikki menee hyvin, ne syntyvät huhti/toukokuun vaihteessa. Jos Ticon ja Wallan pentu kiinnostaa, ota yhteyttä! Sähköpostini on sofia.haggman@gmail.com ja puh. 040-539 6365.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti