lauantai 22. syyskuuta 2018

Wallalle RTK2-koulutustunnus!

Kesä on vaihtunut syksyksi, ja näin ollen syksyn treenikausikin on alkanut. Tänä syksynä meillä mennään tuttuun tyyliin agilityä ryhmätreeneissä kerran viikossa ja rallytokoa/tokoa omalla pihalla aina kun on sopiva tilaisuus. Rallytokossa pääsimme Wallan kanssa yrittämään kolmatta AVO-luokan tulosta 18.8. Lohjan kisoissa. Kisat menivät hyvin, vaikka houkutuksena ollut pizzalaatikko oli Wallalle vaikea. :) Tuloksena 95 pistettä, 2.sija ja RTK2-koulutustunnus! Olipa muuten hyvän mielen kisat ja tuo koulutustunnus tietenkin lämmittää mieltä! Teslakin on päässyt kisaamaan rallytokoa, Masalan kisoissa 15.9. Vireensäätö ei näissä kisoissa ihan onnistunut, mutta tuloksena kuitenkin 92 pistettä ja 3. sija.

Yhteinen saavutus: RTK2 koulutustunnus

Elokuussa kävimme myös isommalla porukalla Riihimäen erikoisnäyttelyssä. Minulla oli molemmat koirat ilmoitettuna näyttelyyn ja paikalla oli myös B-pentueesta Robin, Rytmi, Aasa, Vaikku ja Nova, viimeksi mainittu tosin tällä kertaa turistina ihmettelemässä näyttelyhulinaa. Päivä oli kaiken kaikkiaan oikein mukava, vaikka narttujen tuomarilla oli selvästi eri tyyppinen ihanne kuin mitä meidän koirat edustivat. Niinpä Tesla sai laatuarvostelussa arvosanan Erittäin Hyvä ja Walla, Aasa ja Vaikku arvosanan Hyvä. Teslasta täytyy mainita, että kerrankin se esitti oikein hyvää ravia näyttelykehässä. Uroksilla oli eri tuomari, ja sekä Robin että Rytmi saivat arvosanan Erinomainen. Rytmi oli vielä junioriurosluokan 1. ja se palkittiin erikoisnäyttelyn VSP-juniorina.

Rytmi (Wallxera's Bacard) Riihimäen erikoisnäyttelyssä

Muiden kasvattieni kuulumisiakin tulee ihan mukavasti, vaikken muista sitten kaikkea tähän päivittääkään. Yksi elokuun hauskimmista uutistista oli Junon ensimmäinen nollatulos ja voitto agilityn 3-luokassa, hurjasti onnea Lotta & Juno! Niin, ja Robin ehti käväistä elokuussa myös Heinolan näyttelyssä, tuloksena Erittäin Hyvä.

Lotta ja Juno (Wallxera's Abras Boss) agilityradalla
(kuva: Anne Lind)


Kuviakin tulee säännöllisen epäsäännöllisesti, tällä kertaa laitan tähän kuvan Aasasta.

Aasa (Wallxera's Blizzard Queen) elokuussa 2018
(kuva: Johanna Uusitalo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti