keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Agilitypainotteinen alkuvuosi

Pakkanen paukkuu ja on vähän haitannut koiratreenejäkin, onneksi loppujen lopuksi kuitenkin aika vähän. Wallan ja Teslan kanssa treenaaminen on näin alkuvuodesta tarkoittanut lähinnä agilityä, ellei keittiötottistemppuja lasketa. :) Jostain onnistuin myös hankkimaan itselleni kisainnostuksen, ja näin ollen olemme käyneet Wallan kanssa pariin otteeseen virallisissa agilitykisoissa. Eikä ihan turhaankaan, sillä kuudesta startista on tullut kaksi virheetöntä rataa. Alla kuva tammikuun kisasta.

Walla tammikuun agilitykisoissa
(kuva: Harri Kivimäki)

Tesla on siis keskittynyt agilitytreenaamiseen, ja sama agenda on ollut Teslan veljillä, eli Wallan pojilla - kaikki ovat käyneet agilitytreeneissä. Juno on käynyt myös agilitykisoissa ja Pandaa on tarkoitus viedä viralliseen mittatilaisuuteen. Lisäksi Juno kävi tammikuussa pyörähtämässä Lahden koiranäyttelyssä ja sai laatuarvostelun Erinomainen. Wallan tyttäristä Windy on palannut agilitytreeneihin mammaloman jälkeen. Maggie ja Ebba ovat kotiutuneet uusiin kotikaupunkeihinsa, ja Maggie on löytänyt uuden canicross-ryhmän.

Maggie (Wallxera's Astral Magic) marraskuussa 2017
(kuva: Jasmine Kincaide)

Windyn pennut ovat keskittyneet pentuna olemiseen. :) Kohta on 5 kuukautta mittarissa, eli toiset rokotukset on annettu ja jokaisella on pentukurssi tulossa tai ainakin kiikarissa.

Nova (Wallxera's Butterfly Flip) helmikuussa 2018 (ikä 4,5 kk)
(kuva: Hanna Sandström)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti